Start to Run 20 maart en Start to Walk 21 maart

Beginnen met hardlopen (S2R) of sportief wandelen (S2W) kan iedereen én iedereen kan daarin slagen. Onze trainers en enthousiaste mede-lopers helpen je daarbij!

Bij de Start2Run wordt er 10 weken getraind om uiteindelijk 3 km aaneengesloten te kunnen hardlopen. De cursus is geschikt voor iedereen die eens kennis wil maken met deze sport. Ook diegenen die de draad weer willen oppakken worden van harte uitgenodigd om mee te doen!

Trek de stoute (hardloop)schoenen aan en kom op 20 maart om 19:00u naar De Landing!

Bij de Start2Walk leer je wandeltechnieken om een rustig wandeltempo (4-5 km/u) te verhogen naar sportief wandelen (5-6 km/u) en de wandelduur te verhogen zodat er uiteindelijk minstens een uur in dit tempo gewandeld kan worden.

Trek je sportiefste (wandel)schoenen aan en kom op 21 maart om 19:00 naar De Landing!

Beide cursussen duren 10 weken en kosten €25. Daarna kan je aansluiten bij de reguliere loopgroepen of wandel je iedere week mee met de andere leden van de Wandelende Tak.

Beide cursussen vinden plaats onder deskundige begeleiding en zijn inclusief een Sport Voedingsworkshop.

Samen lopen is écht leuker! Doe mee en meld je aan via inschrijven op onze website!

De Voedingsworkshop met sportvoedingsadvies zal toegankelijk zijn voor alle geïnteresseerden en wordt gehouden op 27 maart van 19:00 tot 21:00 uur in kantine Hockeyvereniging HTC in Son (Rooijseweg 9). Deze Voedingworkshop zal verzorgd worden door Ellen Jooren, orthomoleculair voedingsdeskundige én fanatiek hardloper van Wayve Sportvoedingsadvies.

Voor meer info kun je ook terecht op www.loopgroepdespringbokken.nl. Of stuur een mail naar loopgroepspringbokken@gmail.com.

Comments are closed.