Springbokkenloop op Koningsdag zaterdag 27 april

Op Koningsdag 2024 zal er een Springbokkenloop worden georganiseerd voor jong en oud, hardlopers en wandelaars. Een fantastische gelegenheid om samen met familie, vrienden of buren sportief de verjaardag van de Koning te vieren.

Hardloop of wandel mee of kom aanmoedigen. Deelnemers die hard willen lopen kunnen kiezen uit de afstanden 5 km of 10 km, en voor de wandelaars zijn er mooie wandelingen van 5 km, 7 km of 10 km. De Springbokkenloop is geen wedstrijd maar een sportieve recreatieve activiteit. Om het recreatieve karakter te benadrukken zullen er geen uitslagen bijgehouden worden.

Kidsrun: Kinderen vanaf 3 jaar kunnen 1 kilometer rennen (ouders mogen meelopen) en ontvangen een mooie medaille na afloop.

Wanneer:

  • Vanaf 10:00 uur: Start wandelroutes (5, 7 of 10 km)
  • 10:30 uur: Start hardlopen (5 en 10 km)
  • 11:45 uur: Springbokken Kidsrun (1 km)

Locatie start en finish: Parkeerplaats naast cafetaria de Gentiaan (Amerikalaan 2a Son)

Er is gelegenheid tot omkleden bij het naastgelegen Braecklant. Tassen en kleding kunnen daar op geheel eigen risico achter gelaten worden. Ook kunnen deelnemers hier gebruik maken van het toilet.

Kosten:

  • Hardlopen en wandelen € 5,00
  • Kidsrun € 1,00

Inschrijving:

Vooraf via de website van Loopgroep De Springbokken of ter plaatse aan de inschrijftafel. Klik hier om je online in te schrijven. Let op, een inschrijving is voor 1 persoon. Mocht je met meerdere personen willen inschrijven dan kun je het inschrijfformulier opnieuw invullen.

Alle deelnemers ontvangen na afloop een verfrissende versnapering.

Kom in beweging en doe lekker mee. Zien we jou aan de start?

Comments are closed.