Nieuwe trainer gezocht voor de Springbokken!

Enige tijd terug heeft Frans aangegeven dat hij zich helaas genoodzaakt ziet om te stoppen als vaste trainer van de Springbokken. Hij geeft alle trainingen nog steeds met veel plezier en enthousiasme en als club waarderen wij zijn trainingen enorm, maar zijn persoonlijke situatie maakt het helaas te zwaar om dit structureel te blijven doen. Hij blijft wel lekker met ons meelopen en zal misschien ook nog wel eens invallen als trainer.

Frans bedankt voor je jarenlange enthousiaste inzet!

De overige trainers hebben aangegeven graag versterking te willen krijgen. Dit is hard nodig om de huidige trainingen te kunnen blijven garanderen.

De trainers spreken onderling af wie welke training kan verzorgen.

Om onze trainerspool te versterken zijn we op zoek naar één of meerdere enthousiaste personen met ambitie om Assistent Looptrainer of Hardlooptrainer te worden met het doel om gemiddeld één keer per week training te verzorgen op maandagavond, woensdagavond of op zaterdagochtend.

We gaan eerst op zoek binnen onze eigen club, laat het ons weten als je zin hebt om:

  • Assistent Looptrainer (ALT2) te worden, dit is in eerste instantie voldoende om de trainingen op maandag te kunnen verzorgen. Daarna is het mogelijk om looptrainer op basisniveau 3 (BLT3) te worden.
  • Hardlooptrainer op basisniveau 3 (BLT-3) te worden

Wat bieden we?

  • Enthousiaste trainingsgroepen
  • Trainersvergoeding
  • Ondersteuning door huidige trainersteam

Wil jij iets méér als hardlopen meld je dan aan!

Interesse of vragen?

Neem gerust contact op met Niekol of Tom, zij kunnen je álles vertellen over de inhoud, cursusduur, tijdsinvestering, etc.

Comments are closed.