Hardloop of wandel mee met de Lucky Duckloop!

Op Koningsdag 27 april 2023 vindt de eerste editie van de Lucky Duckloop plaats vanaf het Oranjeveld in Son. De organisatie van deze sportieve, recreatieve activiteit is in handen van Loopgroep De Springbokken.

Hardloop of wandel mee of kom aanmoedigen. Deelnemers die hard willen lopen kunnen kiezen uit de afstanden 5 of 10 kilometer en voor de wandelaars is er een mooie wandeling van 5 kilometer. De Lucky Duckloop is geen wedstrijd maar een sportieve recreatieve activiteit. Om het recreatieve karakter te benadrukken zullen er geen uitslagen bijgehouden worden.

De start van alle routes is tussen 12:30 uur en 13:00 uur. Omdat het geen wedstrijd is kunnen deelnemers zelf bepalen hoe laat ze starten. Verzoek is wel om uiterlijk om 14:00 terug te zijn op het Oranjeveld.

Speciaal voor de kinderen (t/m 12 jaar) zal er ook een Lucky kidsloop georganiseerd worden. De Lucky kidsloop start om 13:30 uur. Deelname aan de Lucky kidsloop bedraagt € 1,00. Tijdens de Lucky kidsloop lopen de kinderen een afstand van 1 km. Voor ieder kind is er een mooie medaille.

Deelname aan de Lucky Duckloop bedraagt € 3,50. Iedere deelnemer ontvangt een lot van de Lucky Duck Race waarmee kans gemaakt kan worden op fraaie prijzen. Een lot is namelijk gekoppeld aan een geelgekleurd EENDJE dat meezwemt in de Lucky Duck Race door de Dommel. Van het inschrijfgeld gaat daarmee € 1,50 naar het goede doel. Voorinschrijvingen tot 17 april 2023 zijn verzekerd van een lot. Daarna geldt dat zolang er loten beschikbaar zijn deze uitgereikt worden aan de deelnemers.

De Dopper-actie (donatie van € 10,00 voor 3 loten en een Dopper) is gestopt. Maar alle vrijwillige bijdragen door het kopen van extra loten (€ 3,00 per lot) is van harte welkom.

Op Koningsdag kunnen deelnemers zich melden bij de inschrijftafel. Daar ontvangt de deelnemer het lotnummer behorende bij de inschrijving. Op het Oranjeveld is geen gelegenheid tot omkleden. Tassen en kleding kunnen geheel op eigen risico achtergelaten worden bij de inschrijftafel.

Alle inschrijvingen voor 17 april 2023 zijn verzekerd van een Lucky Duck lot. Schrijf je in na deze datum dan kan het zijn dat er geen loten meer beschikbaar zijn. Je kunt dan wel meelopen maar je maakt dan geen kans op een prijs bij de Lucky Duck Race.

Zin om mee te doen aan de Lucky Duckloop 2023 puur voor het plezier en ondersteuning van de goede doelen? Klik hier om je in te schrijven. Let op, een inschrijving is voor 1 persoon. Mocht je met meerdere personen willen inschrijven dan kun je het inschrijfformulier opnieuw invullen.

Comments are closed.