24 april: Son en Breugel Sport Samen

Op 24 april aanstaande worden er diverse sportactiviteiten georganiseerd, waarbij we geld ophalen voor het goede doel, namelijk Son en Breugel Samen Sterker. Donaties komen ten goede aan de strijd tegen kanker in al zijn facetten.
Graag willen wij dan ook aandacht vragen voor het evenement Son en Breugel Samen Sterker wat plaatsvindt op 11 en 12 juni 2022. De slogan voor 24 april luidt dan ook: “Son en Breugel Sport Samen voor Son en Breugel Samen Sterker”.

Iedereen kan hier aan meedoen. Jong en oud, sportief en minder sportief. Vanaf Hotel Restaurant La Sonnerie zal er gestart worden met wandelingen van 5, 10 en 15 km of hardlooptochten van 4, 8, 12 of 16 km. Stap je liever op de gewone fiets (35 km), racefiets (90 km) of mountainbike (35 en 60 km)? Ook daar zijn tochten voor uitgezet! Samen sporten verbindt. En dat is precies wat ‘Son en Breugel Sport Samen’ wil bereiken. Mensen bij elkaar brengen door middel van een sportieve recreatieve activiteit. Al onze activiteiten zijn daarom géén wedstrijden.
De verschillende lengtes van de fiets- en wandeltochten starten allemaal op een ander tijdstip, welke zullen liggen tussen 10.30 – 13.30 uur. De finish zal ongeveer op hetzelfde moment, rond 15.00 – 15.30 uur, zijn. Dan komt iedereen bij elkaar. Gezelligheid staat dan centraal waarbij (live-)muziek en een hapje en een drankje niet zullen ontbreken.

Zin om mee te doen aan een wandel-, ren- of fietstocht, puur voor het plezier en goede doel? Voor kinderen tot 12 jaar vragen we een donatie van €2,50 en boven de 12 jaar €5,00, wat allemaal ten goede komt aan het goede doel. Je kan inschrijven via deze link.

Comments are closed.