Sponsoractie Mont Ventoux

Stichting Mont Ventoux

beste Springbokken,

Zoals enkelen van jullie al weten gaan wij, Frans van Son en Angela de Ruijter, eind augustus meedoen aan “Grootverzet tegen kanker”.

Deze actie is een initiatief van de Stichting Mont Ventoux, waarbij deelnemers, individueel of in teamverband, geld ophalen. Hiermee leveren zij een bijdrage aan de strijd tegen kanker. Onder het motto “Grootverzettegenkanker” beklimmen fietsers, handbikers, wandelaars en hardlopers de Mont Ventoux in Frankrijk. Een zware strijd, die symbool staat voor de strijd tegen kanker.

Eén van de redenen voor ons waarom wij aan deze beklimming deelnemen is dat er door de deelnemers niet alleen geld ingezameld voor het KWF in de strijd tegen kanker maar er komen ook lokale goede doelen aan bod. Deze geselecteerde doelen krijgen 40% van de opbrengst, ons goede doel is het Bijna Thuis Huis in Best.

Steunen jullie ons?

Je kunt ons individueel sponsoren:

of het team:

Misschien ben je na het lezen hiervan ook enthousiast geworden? Tot 31 mei kun je je nog aanmelden om mee te gaan. Dat hoeft niet persé (hard)lopend of fietsend, er zijn ook supporters en vrijwilligers nodig!

Sportieve groeten,

Angela & Frans

Comments are closed.